St. Western Riding Achterhoek    Laja Schuurs

Home      Lessen      Lespaarden      Training      Trainster      Breeding      Demo's en Clinics      For Sale      Contact      Nieuws

 
 

Onze lespaarden


Naam: Rascal
Ras:Fjord, ruin

Rascal is een door Laja Schuurs super doorgetraind paard die veel juryleden versteld deed staan. Hij heeft vele eerste prijzen gehaald en is meervoudig Nederlands Kampioen. Tijdens de Americana (dé Wereld Show) scoorde hij het tot de top 20! Een echte topper!

Rascal is een geschikt paard voor iedereen: kinderen, onervaren ruiters, beginners en ervaren ruiters..

 


Naam: Phoebe
Ras: American Appaloosa x Irish Cob, merrie

Phoebe is een hele lieve merrie die veel capaciteiten heeft. Ondanks dat ze deels Irish Cob is, is ze heel soepel, flexibel en gevoelig. Ze is nooit gemeen, maar ze is heel slim! Ze is superlief voor kinderen en onervaren ruiters. Ze heeft direct door wie er op haar rug zit. Denk je het allemaal wel te weten, dan spiegelt ze direct aan je terug. Wat dat betreft is ze een geweldig leerpaard. Doe jij het super? Dan doet Phoebe het ook super!

Phoebe is een geschikt paard voor kinderen, half-gevorderden, ervaren ruiters, maar zeker ook voor wedstrijdruiters.

     


Naam: Kiowas Xanadu
Ras: American Quarter Horse, merrie

Xanadu is bijzonder braaf en is de Ferrari onder onze paarden. Daardoor niet geschikt voor iedere ruiter. Ze is getraind voor de Cattle Classes, met name Working Cowhorse. Xanadu heeft meerdere prijzen gehaald in de Ranche Horse Classes, zowel in Nederland als in Duitsland.


Naam: Todo Greadys Jewel
Ras: American Appaloosa

VERKOCHT   /   SOLD

Todo kan heel veel, is lief en nergens bang voor. Geschikt voor elk type ruiter, van beginner tot gevorderd, kind en volwassenen. Hoewel hij liever lui is dan moe, moet je hem wel echt aan het werk zetten om het maximale resultaat er uit te halen. Todo is meervoudig Nederlands Kampioen. Hij heeft meerdere keren op het Europees Kampioenschap gelopen. In 2011 heeft hij op het EK voor het onderdeel Hunter Hack de bronzen medaille gehaald.

     


Naam: Jet's Joe
Ras: American Quarter Horse x Appaloosa

VERKOCHT   /   SOLD

Net als al onze lespaarden is onze Joe ook erg braaf. Het is een sensibel paard dat met lichte hulpen gereden kan worden. Hierdoor is hij uitermate geschikt voor de gevorderde ruiter.

 


Naam: Laja's Little Peppy
Ras: American Quarter Horse

Peppy is lief en wil graag voor je werken. Hij is snel en behendig. Voor gevorderde ruiters.

 
     


Naam: Diana Cash Bear
Ras: American Paint Horse

Roepnaam: Annie. Annie is een hele leuke merrie die erg vriendelijk is. Annie is een merrie die ook voor de fok gebruikt wordt. Als ze dragend is of net een veulen heeft, wordt ze dus niet ingezet in de lessen.

 


Naam: GP Princess Summerbar
Ras: American Paint Horse

Roepnaam: Summer. Summer is een lieve merrie. Ze heeft veel ervaring in de allround western sport.Summer is een merrie die ook voor de fok gebruikt wordt. Als ze dragend is of net een veulen heeft, wordt ze dus niet ingezet in de lessen.

     


Naam: Laja's Gonna Be Your Pally
Ras: Welsh A Pony

Roepnaam: Pally. Deze leuke pony is nu nog te jong om ingezet te worden voor lessen. We zijn veel met Pally bezig en als ze eraan toe is wordt ze zadelmak gemaakt en getraind.