Western Riding Achterhoek                                Laja Schuurs

Enjoy Western Riding. Enjoy SWRA.   Stichting Western Riding Achterhoek

SWRA - Performance Class (Wedstrijdklas)

  Home

  Agenda

  Trainster

  Lessen / Training

  Paarden

  Accommodatie

  Wat is
  Western Riding?

  Voor bedrijven

  Stichting

  ContactUw bedrijfsadvertentie
of -logo op deze site?
Neem dan even contact met ons op: info.swra@gmail.com 

Sponsers van de SWRA Achterhoek Trophey waren: Univé Oost ; unive ;  Paard en Naald ; Texas Jack ;  't ruiterparadijs ; Welkooop Silvolde ; Subli ; For Farmers ; Apotheek Wehl & Kilder ; Lundia Varseveld ; Van Campen Bouwgroep Zelhem

 

Lijkt het je leuk / heb je ambities om aan westernwedstrijden mee te doen?
Rijd je al wedstrijden / shows, maar loop je tegen problemen aan?
Wil je wel meedoen aan wedstrijden, maar vind je het allemaal erg spannend in je eentje?
Dan is de SWRA - Performance Class wellicht iets voor jou!

Voor vaste klanten van Western Riding Achterhoek, die in het bezit zijn van een geldige leskaart, is het mogelijk om deel te nemen aan de Performance Class.

De Performance Class zal bestaan uit een klein, select groepje ruiters die graag als allrounder deel willen nemen aan western riding wedstrijden in Nederland.

Van te voren wordt een trainingsplan opgesteld waarin persoonlijke doelstellingen worden opgenomen. (Persoonlijk OntwikkelingsPlan). Tijdens de bijeenkomsten van de Performance Class wordt gekeken naar de mogelijkheden van de combinatie om zo goed mogelijk te presteren tijdens de wedstrijden.

De Performance Class heeft 8 speciale trainingsbijeenkomsten waarop men bij elkaar komt en doelgericht werkt aan onderwerpen / onderdelen die specifiek zijn voor wedstrijden. Ook die onderdelen die moeilijk alleen te oefenen zijn, komen aan bod. Denk hierbij aan het railwork in de Horsemanship, de Pleasure en de line-up. Daarnaast wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de show-attitude.

De Performance Class zal 4x per jaar uitkomen op van tevoren bekend gemaakte wedstrijden. Gezamenlijk bereidt men zich voor op de wedstrijd en zet men de laatste puntjes op de i. Denk daarbij aan het oefenen van de uitgeschreven patterns en het bespreken van de technieken die toegepast kunnen worden.

Tijdens de wedstrijden zal Laja als coach aanwezig zijn om de laatste tips en adviezen te geven en indien nodig een peptalk te houden. In de Performance Class zullen ook de deelnemers zelf elkaar flink kunnen steunen en ervaringen kunnen uitwisselen. Als lid van de groep sta je er tenslotte niet alleen voor en dat neemt toch een stukje plankenkoorts weg, zodat je je beter kan richten op het uitvoeren van de patterns tijdens de wedstrijd. Na afloop worden de resultaten gereflecteerd, zodat de groep ontdekt welke sterke punten er zijn, maar ook waar de komende trainingen aan gewerkt moet worden. Op deze manier kan de groep zich steeds verder in de sport blijven ontwikkelen.

 

De SWRA - Performance Class is voor elke vaste klant van Laja met een leskaart en kost dan  € 120,-- per jaar *1.
Dit is inclusief:

  • 1 x Persoonlijk Ontwikkelingsplan

  • 8 x training

  • 4 x wedstrijdcoaching

  • 4 x evaluatie


Kosten die niet zijn inbegrepen zijn:

  • Startgelden, inclusief administratiekosten voor deelname aan de wedstrijden.

  • Reiskosten naar de wedstrijden

  • Indien geen eigen paard: de huur van een WRA-paard

  • Showkleding en dergelijke.

 

Indien je geen vaste klant bent van Laja, en dus ook geen leskaart hebt, kan je helaas niet meedoen.

Je kan je aanmelden voor deelname aan de Performance Class of informatie hierover aanvragen per mail: info.swra@gmail.com
De trainingsbijeenkomsten zijn in overleg met de deelnemers van het groepje.

 

*1:  Restitutie is niet mogelijk.